Cercar en aquest blog

dimecres, 21 de setembre del 2011

Benvinguts a Montornès del Vallès


La seva gent. Els seus edificis. Les seves muntanyes. Els seus llargs carrers. Tots aquests elements fan de Montornès del Vallès un lloc molt especial.



Pels qui no ho sapigueu, aquesta pàgina s’ha creat a partir de l’assignatura “Escriptura en Premsa”, que estem estudiant a primer de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb motiu d’anar actualizant un blog personal diàriament, mitjançant els nostres pròpis recursos.


Aquest blog no nomès està dedicat al poble i als seus habitants, si no que també va dedicat a tota aquella persona interessada en l’àmbit cultural, els esdeveniments esportius (Futbol, Atletisme, Basket), o les noticies d’actualitat més rellevants que hi succeeixin. A més, hi podreu gaudir de diverses imatges, vídeos, peces de música i tota classe de material audiovisual que estigui vinculat al nostre poble de Montornès i, sovint, d'alguns dels seus pobles veïns, com Montmeló o Granollers. Junts, sentirem la vertadera màgia d’aquest lloc, i tot el que passa al voltant de les nostres cases. Us animo a que l’aneu descobrint de mica en mica!

Cordialment,

Jose Luis Cano




Posta de Sol a Montornès del Vallès.

1 comentari: