Cercar en aquest blog

divendres, 23 de setembre del 2011

Adéu Festa Major, fins l’any que ve!


El passat dilluns 19 de setembre va concloure la Festa Major de Montornès del Vallès. Han sigut quatre dies d’emoció, petards, i sobretot de diversió amb amics i família.

Foto: Elisabeth B. Gargantiel.
Hi ha hagut diversos espectacles, des de la cremada de l’Ajuntament i el començament de la Festa Major amb el castell de focs artificials a través de melodies com Boulevard of Broken Dreams, de Green Day, o temes del grup català Lax’n Busto; passant per un magnífic correfoc, amb els diables de Montornès, el drac pirotècnic local, el Ceballot, i altres dels pobles veïns, com el Drac de Parets del Vallès. Sens dubte, aquest espectacle és, com cada any, un dels punts forts de la Festa Major de Montornès. 

A més, es va dur a terme un correaigua, per refrescar la gent de la sufocant calor que es va viure pels matins, juntament amb diversos espectacles de dansa al Centre Andalús del poble, situat al barri de la Bòbila. Tampoc cal passar per alt la fira d’atraccions i la tómbola, que aquest any va passar-se al Casal de Cultura, tot i que la peça estrella fou el concert de l’Hotel Cochambre, que, com cada any, va atraure la major part de la gentada que hi havia a Montornès dissabte passat.

El concert va començar a la 1:00, però fins no ben acabades les 4:00, no va terminar. Vam poder escoltar temes molt variats, com Carolina de M-Clan, Un beso y una flor de Nino Bravo, la cançó Summercat de l’anunci de Estrella Damm, o El Sol no Regresa de La 5a Estación, que van protagonitzar un grup de joves montornesencs que van ser cridats a cantar a l’escenari. Per tant, va ser un espectacle únic, no només per la bona música, si no pel fet que va atraure tan joves com adults. 

Es van realitzar, també, diversos menjars a Can Xec, una gran gimcana per joves organitzada per l’Esplai Panda, i diverses activitats esportives pels carrers. Les Festes van donar-se per concloses la nit del dilluns passat , mitjançant un bonic espectacle pirotècnic que va acomiadar l’esdeveniment fins l’any que ve.   

2 comentaris:

  1. Es la meva primera vegada a l'Hotel Cochambre i he de dir que va estar molt bé!
    I encara que un dia va semblar que plouria, al final no ho va fer, aquest any la FM ha estat molt bé :)

    ResponElimina
  2. Encara que sigui un poblet petit, les festes semblen ser inolvidables! M'agrada molt la fotografia, expressa molt bé la idea d'una Festa Major.
    Fins demà, company de reportatges! :)

    ResponElimina