Cercar en aquest blog

dijous, 12 de gener del 2012

La Oreja de Van Gogh en concert a Granollers

L'irresistible grup pop-rock La Oreja de Van Gogh presentarà el seu últim disc Cometas por el cielo el proper dia 10 de febrer al Teatre Auditori de Granollers, la ciutat més poblada del Vallès Oriental.

El concert es durà a terme el divendres 10 de Febrer, de 9:00 a 10:30 de la nit, a la Sala gran del Teatre Auditori de Granollers, d'unes 700 plaçes. Les entrades costen uns 38€ a la zona A, i 19 a la zona B (tot i que aquestes últimes van ser esgotades els primers dies). Tot i així, s'apliquen efectius descomptes a les entrades de la zona A si presentes el Carnet Jove o el Carnet de la Xarxa de Biblioteques.

La banda donostiarra presenta el seu sisè àlbum, el segon amb la seva renovada cantant, Leire Martínez (segona finalista de la primera edició del programa televisiu Factor X), i tot i no continuar amb la tradicional Amaia Montero, que ara actua en solitari, és número 1 en vendes des del seu llançament. És clar que tots els habitants de Granollers, i dels pobles circumdants com Montmeló, Vilanova, Les Franqueses o Montornès, entre altres, gaudiran d'un dels majors espectacles de la història del Teatre Auditori de Granollers i d'una gran quantitat d'excelents cançons com La niña que llora en tus fiestas o Mientras quede por decir una palabra, que els nois de La Oreja ens presenten a l'àlbum Cometas por el cielo.


El teatre auditori de Granollers, vist des de fóra.

Portada de l'últim àlbum del grup, Cometas por el cielo.

2 comentaris: