Cercar en aquest blog

dilluns, 26 de desembre de 2011

Els joves de Montornès celebren el Nadal a l'Stoping

Aquest dissabte 24 a la nit, més de cent cincuanta persones van assistir a la festa que la discoteca Stoping organitza anualment al nostre poble de Montornès del Vallès amb motiu de la Nit de Nadal.

Els assistents, la majoria dels quals eren joves d'entre 14 i 19 anys, van poder gaudir de més de quatre hores de música, des de les 12:30 fins a les 5:00 hores de la matinada. Tot i que la major part de la joventut hi va anar, hi va haver una petita part que es va quedar a casa sopant amb la familia i recollint-se del fred humit que hi feia al carrers del poble. Cal dir que encara s'hi esperen molts més assistents a la festa de la Nit de Cap d'Any.

Cartell publicitàri del Cap d'any 2012 de Stoping
La discoteca organitza tres festes durant aquest Nadal: Nit de Nadal, Cap d'Any i Nit de Reis. El preu de l'entrada anticipada de la Nit de Cap d'Any és d'uns 25€, i inclou l'entrada de les dues nits esmentades. Si compres l'entrada al mateix dia el preu és de 30€, mentre que si vols anar a la Nit de Nadal o a la Nit de Reis, i no a la de Cap d'Any, el preu seria d'uns 10€ per nit, amb el qual surt més a compte pagar els 25 € inicials per les tres nits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada