Cercar en aquest blog

dilluns, 31 d’octubre del 2011

La Marxa Popular de Montornès, tot un èxit

Ahir a les 9:00 del matí,  més de tres milers d'habitants i visitants del nostre poble estaven preparats un any més per recórrer els carrers i muntanyes de Montornès del Vallès.

El recorregut, començà a la plaça Pau Picasso i seguí pels carrers del poble fins arribar al barri de Can Buscarons. Des de aquí es va fer una ruta ascendent per la Serralada Litoral, amb unes vistes magnífiques de la Torre del Telègraf i els pobles circumdants de Montornès. Així, per un seguit de camins verticals, els participants van anar arribant al punt de partida sobre les 11:00 del matí, uns abans i uns altres desprès, ja que es podia escollir entre fer el recorregut senzill de 8 km i el recorregut llarg de 13 km. Aquest últim passà per la font de la Mercè i envoltà la muntanya del Castell. A mesura que anaven arribant, els participants que havien comprat el seu dorsal per la marxa popular, que costa uns 8 euros, podien adquirir entrepà i beguda, i un lot de productes, entre els que hi destacaven un seguit de detergents de la empresa Henkel i una samarreta esportiva amb el logo de l'esdeveniment esportiu. A més, els participants que tenien el número de dorsal marcat a la pissarra de sortejos van guanyar diversos productes electrodomèstics.

La finalitat d'aquest esdeveniment, a part del fet de fer esport, es basa en la oportunitat de poder contemplar la bellesa del nostre poble i dels seus camins forestals. A més, aquesta marxa popular, és una bona oportunitat per poder reunir-nos amb amics i família i gaudir d'un dia inoblidable.



La sortida de la marxa, a les 9:00 del matí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada